Notícies
Resultats llistat
-
23/07/2024 - 11:13 h L’Oficina Conjunta d'Alimentació Sostenible, un any de vincles i accions coordinades entre administracions
S’ha sumat esforços per impulsar els primers projectes transversals entre administracions, però sobretot, s’ha fomentat la coneixença i la generació de confiança entre els equips i la creació de cultura de treball compartida.
-
17/07/2024 - 10:07 h Medi ambient i sostenibilitat El projecte europeu de ‘take-away’ amb envasos reutilitzables arriba a Barcelona
El projecte europeu de ‘take-away’ amb envasos reutilitzables arriba a Barcelona.
-
16/07/2024 - 13:14 h L’ONU alerta que tres quartes parts de la població amb inseguretat alimentària viuen en zones urbanes i periurbanes
Un informe del Comitè de Seguretat Alimentària Mundial de l'ONU insta les àrees metropolitanes a coordinar-se per millorar els seus sistemes alimentaris i reconeix la tasca de l’Oficina Conjunta d'Alimentació Sostenible.
-
03/07/2024 - 17:04 h Sessió informativa en línia sobre les subvencions ‘Impulsem el que fas 2024’ per a projectes d’alimentació sostenible
Es presentaran les principals novetats d’aquesta convocatòria, les característiques de la modalitat i el procediment a seguir per sol·licitar els ajuts.
-
01/07/2024 - 16:30 h Alumnes de Dietètica de l'Institut dels Aliments de Barcelona aprenen sobre sostenibilitat alimentària des dels mercats municipals
Gràcies a aquesta col·laboració amb l'Oficina Conjunta de l'Alimentació Sostenible (OCAS), els futurs professionals van treballar diferents propostes per promoure la transformació del sistema alimentari, testant-les amb paradistes i usuàries.
-
26/06/2024 - 13:26 h Ciutat Vella edita un catàleg de comerços per fomentar la compra de proximitat
Consulta aquí els comerços adherits!
-
21/06/2024 - 11:29 h La cuina tradicional catalana, sostenible
Repassem els plats de la nostra cuina reivindicant una tradició de proximitat i aprofitament que ha arribat fins als nostres dies.
-
17/06/2024 - 12:06 h Quatre experiències pioneres al sector de la restauració per prevenir el malbaratament alimentari
AN Grup, el centre universitari CETT-UB i els restaurants, Gatblau i Rasoterra, expliquen els seus plans de prevenció i el seu èxit.
-
10/06/2024 - 18:16 h L’espai Agròpolis compleix cinc anys i es consolida com un espai de trobada del sector agroecològic a la ciutat
Ha aconseguit aglutinar més d’un centenar d’organitzacions que col·laboren per transformar el sistema alimentari de Barcelona.
-
04/06/2024 - 13:50 h S’activen referents comunitaris en alimentació sostenible als barris de Baró de Viver i Bon Pastor
Són persones i entitats de confiança del barri que assessoraran al veïnat amb informació contrastada i de qualitat sobre alimentació saludable i sostenible.