La Setmana Bio és un esdeveniment amb un conjunt d'activitats per tot catalunya, amb l'objectiu de promocionar la producció i alimentació ecològiques. Les activitats les organitzen els propis protagonistes del sector que estiguin interessats a donar-se a conèixer.
Agenda destacada

Setmana Bio per l'alimentació ecològica

Benvinguts a la Collserola pagesa
Aquesta tardor tindràs l'oportunitat de descobrir la Collserola pagesa que arrela envoltada dels boscos, barris i camins de la Serra. Apunta't a les visites a finques els caps de setmana per conèixer-les de primera mà, aprendre el seu dia a dia i les aportacions que fan al territori.

Tasta i arrela't
Cicle d'activitats impulsat per la Fundació Espigoladors amb l’objectiu de generar espais de reflexió i debat sobre el malbaratament alimentari i passar a l’acció per avançar cap a una alimentació més sostenible.

Benvinguts a Pagès La Festa 2023
Cap de setmana en el que explotacions obren les portes de casa seva per ensenyar-nos els camps, ramats, barques i obradors. Dos dies per redescobrir on neix tot allò que mengem, conèixer de prop les persones que fan els aliments que ens arriben a casa i una oportunitat per omplir el rebost comprant directament al productor.

Podcast Carne Cruda
A “Menja bo, local i barat. Carne Cruda”, el podcast enregistrat a la plaça Reial durant la Setmana Ciutadana de l’Alimentació Sostenible, hi van participar d’Ana Moragues o el col·lectiu Mescladís.

Documental ‘Alimentar el futur’
El documental mostra els greus problemes que genera el sistema alimentari actual, com ara malalties, epidèmies o contaminació, i dona les claus per transformar el model cap a un sistema més sostenible.