En aquesta jornada es pretén donar a conèixer diferents experiències de producció, elaboració i comercialització. Es presentaran els primers passos de la futura Xarxa d’Escorxadors Petits de Catalunya i es debatrà sobre com explicar, comunicar i fer arribar la carn de ramat als consumidors finals tot posant en valor la qualitat, beneficis i formes de cuina d’aquest tipus de carn.
Agenda destacada
![ramats](/sites/default/files/2024-05/220406_AF_ProvaPilotRamatCollserola_040.jpeg)
Jornada tècnica 'Carn de ramaderia extensiva. Qualitat, valor afegit, comercialització i gastronomia'
![jornada tècnica ‘Com implementem el pla de prevenció del malbaratament alimentari a la restauració?’](/sites/default/files/2024-05/fotorestauracio.jpg)
Jornada tècnica ‘Com implementem el pla de prevenció del malbaratament alimentari a la restauració?’
L’objectiu d’aquesta jornada és donar a conèixer la guia per a la prevenció i reducció del malbaratament alimentari al sector de la restauració comercial i cuines centrals. També, donar a conèixer accions concretes a través de casos pràctics i restaurants i organismes pioners en posar en marxa mesures amb aquest objectiu.
![](/sites/default/files/2024-03/benvinguts%20a%20pages_0.jpg)
9a edició Benvinguts a Pagès La Festa
Els pròxims 1 i 2 de juny se celebra Benvinguts a Pagès La Festa! Una nova edició que convida a gaudir d'experiències rurals a tota la família.
![](/sites/default/files/2021-10/carne%20cruda.jpeg)
Podcast Carne Cruda
A “Menja bo, local i barat. Carne Cruda”, el podcast enregistrat a la plaça Reial durant la Setmana Ciutadana de l’Alimentació Sostenible, hi van participar d’Ana Moragues o el col·lectiu Mescladís.
![](/sites/default/files/2021-10/alimentar%20el%20futur.jpg)
Documental ‘Alimentar el futur’
El documental mostra els greus problemes que genera el sistema alimentari actual, com ara malalties, epidèmies o contaminació, i dona les claus per transformar el model cap a un sistema més sostenible.