Es convoca a docents de primària i de secundària per a reflexionar sobre com aconseguir consumidors responsables a través de l'educació. El taller s'emmarca dins de la iniciativa de Barcelona+B, impulsada per B Lab Spain, EADA Business School, Ferrer i l'Ajuntament de Barcelona.
Agenda destacada

Taller 'Educant consumidors responsables"

Jornada de fauna i flora a Can Calopa 'Collserola floreix'
Tallers i espais rotatius per conèixer la fauna de Collserola, recuperar plantes silvestres comestibles i conèixer el projecte agroecològic i d'inclusió social de l'Associació l'Olivera. A més, la jornada inclou tast de vi, menjar i espectacle.

Clubs de lectura. Cicle Alimentació Sostenible
Amb aquest cicle reflexionarem sobre la manera com l’alimentació d’avui dia influeix en les nostres vides i en el nostre entorn. Us proposem tres maneres de pensar l’alimentació, des d’un punt de vista filosòfic, científic i literari.

Curs 'A la primavera, mans a la terra'
Formació d'agroecologia regenerativa per a pageses de ciutat, remeiers o neorurals. Les sessions presencials estan orientades a l'experiència vivencial i es realitzaran a espais comunitaris de la solana de Collserola (Vall de Can Masdeu, Horta amb Gràcia, Porta’m a l’Hort, Bosc Turull, Can Soler, etc.) per tastar diferents recursos agroecològics urbans.

Podcast Carne Cruda
A “Menja bo, local i barat. Carne Cruda”, el podcast enregistrat a la plaça Reial durant la Setmana Ciutadana de l’Alimentació Sostenible, hi van participar d’Ana Moragues o el col·lectiu Mescladís.

Documental ‘Alimentar el futur’
El documental mostra els greus problemes que genera el sistema alimentari actual, com ara malalties, epidèmies o contaminació, i dona les claus per transformar el model cap a un sistema més sostenible.