Dreceres de barcelona.cat

  • ajuntament.barcelona.cat
  • meet.barcelona
  • Info Barcelona
  • Guia BCN
  • Tràmits
  • Plànol BCN
  • Canals de comunicació
  • Com s'hi va

Canviar idioma

  • Català
  • Castellano
  • English
  • www.barcelona.cat
  • Català
  • Logo Ajuntament de Barcelona
  • www.barcelona.cat
  • Ajuntament de Barcelona

Dreceres de barcelona.cat

  • ajuntament.barcelona.cat
  • meet.barcelona
  • Info Barcelona
  • Guia BCN
  • Tràmits
  • Plànol BCN
  • Canals de comunicació
  • Com s'hi va

Canviar idioma

  • Català
  • Castellano
  • English
Vés al contingut

Alimentació Sostenible

Àrea d'Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda

Inici
Menu navigation instructions

Instructions for screen readers and keyboard users

This menu requires arrow keys to be able to use it. The menu has up to three levels:

  • First level: main menu options
  • Second level: sub-options for elements from the first level
  • Third level: sub-options for elements from the second level

Browsing instructions:

  • Browse using the horizontal arrow keys on the first level of the menu.
  • Display and browse on the second level using the vertical arrow keys.
  • Use the Escape key to get back to the first level.
  • Use the right arrow key to display the third level.
  • Browse the third level by using the vertical arrow keys.
  • Use the Escape key to get back to the second level.
  • Alternatively, use the Enter key to display any level.
  • Polítiques alimentàries urbanes
    Polítiques alimentàries urbanes
    • Polítiques alimentàries urbanes
      • Polítiques alimentàries urbanes
      • Polítiques alimentàries urbanes
      • Vincle amb els territoris
      • Pacte de Milà
      • Xarxes estatals i internacionals
      • Documentació
  • Estratègia 2030
  • Què fem?
    Què fem?
    • Què fem?
      • Què fem?
      • Què fem?
      • Agròpolis
      • Instrucció de compra pública alimentària
      • Menjadors més sans i sostenibles
      • Projectes educatius
      • Projecte ALIMENTA
      • Programa Cistelles de Pla de Barris
      • Estratègia d'Agricultura Urbana
      • Biomarket
      • Centre d'Intercanvi Alimentari de Proximitat: Terra Pagesa
      • Comerç verd
      • Foodback
  • Què és l'alimentació sostenible?
    Què és l'alimentació sostenible?
    • Què és l'alimentació sostenible?
      • Què és l'alimentació sostenible?
      • Què és l'alimentació sostenible?
      • El test de l’alimentació sostenible
      • Alimentem-nos bé
      • Enfortim les economies locals
      • Cuidem el planeta
      • Malbaratament i reaprofitament alimentari
      • Agricultura urbana
  • Què pots fer tu?
    Què pots fer tu?
    • Què pots fer tu?
      • Què pots fer tu?
      • Què pots fer tu?
      • Necessites suport per al teu projecte d'alimentació sostenible?
      • On es poden comprar aliments sostenibles?
  • Capital de l'Alimentació Sostenible 2021
    Capital de l'Alimentació Sostenible 2021
    • Capital Mundial de l'Alimentació Sostenible 2021
      • Capital Mundial de l'Alimentació Sostenible 2021
      • Capital Mundial de l'Alimentació Sostenible 2021
      • Setmana de l’Alimentació Sostenible
      • 7è Fòrum Global del Pacte de Política Alimentària de Milà
      • Ara, aquí les escoles
      • El Menú de les Estacions
  • Actualitat
    Actualitat
    • Notícies
    • Agenda
Menu navigation instructions

Instructions for keyboard users

This menu requires arrow keys to be able to use it. The menu has up to three levels:

  • First level: main menu options
  • Second level: sub-options for elements from the first level
  • Third level: sub-options for elements from the second level

Browsing instructions:

  • Browse using the vertical arrow keys on the first level of the menu.
  • Use the right arrow key to display the second level.
  • Browse on the second level using the vertical arrow keys.
  • Use the Escape key to get back to the first level.
  • Use the right arrow key to display the third level.
  • Browse the third level by using the vertical arrow keys.
  • Use the Escape key to get back to the second level.
  • Alternatively, use the Enter key to display any level.
  • Polítiques alimentàries urbanes
    Polítiques alimentàries urbanes
    • Polítiques alimentàries urbanes
      • Polítiques alimentàries urbanes
      • Polítiques alimentàries urbanes
      • Vincle amb els territoris
      • Pacte de Milà
      • Xarxes estatals i internacionals
      • Documentació
  • Estratègia 2030
  • Què fem?
    Què fem?
    • Què fem?
      • Què fem?
      • Què fem?
      • Agròpolis
      • Instrucció de compra pública alimentària
      • Menjadors més sans i sostenibles
      • Projectes educatius
      • Projecte ALIMENTA
      • Programa Cistelles de Pla de Barris
      • Estratègia d'Agricultura Urbana
      • Biomarket
      • Centre d'Intercanvi Alimentari de Proximitat: Terra Pagesa
      • Comerç verd
      • Foodback
  • Què és l'alimentació sostenible?
    Què és l'alimentació sostenible?
    • Què és l'alimentació sostenible?
      • Què és l'alimentació sostenible?
      • Què és l'alimentació sostenible?
      • El test de l’alimentació sostenible
      • Alimentem-nos bé
      • Enfortim les economies locals
      • Cuidem el planeta
      • Malbaratament i reaprofitament alimentari
      • Agricultura urbana
  • Què pots fer tu?
    Què pots fer tu?
    • Què pots fer tu?
      • Què pots fer tu?
      • Què pots fer tu?
      • Necessites suport per al teu projecte d'alimentació sostenible?
      • On es poden comprar aliments sostenibles?
  • Capital de l'Alimentació Sostenible 2021
    Capital de l'Alimentació Sostenible 2021
    • Capital Mundial de l'Alimentació Sostenible 2021
      • Capital Mundial de l'Alimentació Sostenible 2021
      • Capital Mundial de l'Alimentació Sostenible 2021
      • Setmana de l’Alimentació Sostenible
      • 7è Fòrum Global del Pacte de Política Alimentària de Milà
      • Ara, aquí les escoles
      • El Menú de les Estacions
  • Actualitat
    Actualitat
    • Notícies
    • Agenda
  1. Inici

Terra i gust

Banner terra i gust
  • Què podràs fer?
  • Què podras tastar?
  • Què podràs escoltar?

TERRA I GUST

23, 24 i 25 de setembre a la Ronda de Sant Antoni

Aquest any per La Mercè la Ronda de Sant Antoni acull “Terra i gust”. Un festa de l’alimentació sostenible que ens convida a gaudir de la música, el menjar i el beure d’una manera més conscient i amb propostes de qualitat que posen en valor els aliments que mengem, les persones que els elaboren i cuida del planeta amb pràctiques sostenibles.

L'entrada és gratuïta, i el preu de les degustacions és de 5€ el plateret i 2,5€ la beguda. També s'ha de deixar un dipòsit de 2€ per la copa de vi o el got de cervesa.

Us convidem a gaudir d’aquest nou espai dins les Festes de la Mercè. Tota una experiència per als sentits!

Què podràs fer?

A l’espai d’activitats hi haurà tallers per a tota la família, exposicions i xerrades per descobrir el món de la gastronomia amb una mirada més respectuosa amb el medi ambient i amb qui produeix els aliments que consumim.

23. set

Lliurament de premis

Premis Slow Food Barcelona

Divendres a les 21.00 h

Des de 2005 Slow Food Barcelona treballa, com a moviment, proposant l’ecogastronomia com a eina per unir la cultura gastronòmica local i la biodiversitat agroalimentària. És impulsora dels Premis a la Responsabilitat Gastronòmica, atorgats a una xef, una productora i una entitat. 

24. set

Estand informatiu
Entitats alimentació sostenible
Entitats alimentació sostenible

Descobreix les entitats, deixa't sorprendre!

Dissabte de 12.00 a 14.30 h i de 16.30 a 20.00 h

Amb la presència d’Espai Consum Responsable, Agència de Salut Pública de Catalunya, Associació Vida Sana, Living Lab de Salut d’IrsiCaixa, Coòpolis - Cercle de Transició Agroecològica i Consum, IAAC (Projecte FoodSHIFT 2030), Solucions Socials Sostenibles SCCL Catering i Botiga Bon Cor. 

Taller

Fem patés vegetals!

Dissabte de 12.00 a 14.00 h

Taller on descobrirem el cicle de l’oliva i les propietats d’algunes plantes aromàtiques, a més d’una recepta fàcil, bona i saludable. A partir d’olives negres, ametlles, plantes aromàtiques i oli elaborarem un paté d’olives que ens podrem endur a casa. També es pot elaborar amb albergínia i pebrot.

Joc

Petits canvis per menjar millor, més sa i sostenible

Dissabte de 12.00 a 14.00 h

Activitat basada en 12 consells per sumar salut per a les persones i per al planeta. Es suggereixen petits canvis sobre estratègies de compra, preparació d’aliments i reducció de malbarament. Amb receptes Saboroses, Saludables i Sostenibles (SSS) per a tots els gustos!

Xerrada

Barris per la sobirania alimentària

Dissabte a les 12.00 h

Diàleg on presentarem diferents propostes des del cooperativisme i amb base comunitària per potenciar la sobirania alimentària a les ciutats, donant espai per debatre la necessitat de canviar els models de distribució i consum: supermercats cooperatius, mercats municipals, xarxes de restauració cooperativa, cuines i obradors compartits, centres de logística descentralitzats… 

Programa de ràdio

L’Arca de Nogué

Dissabte de 12.30 a 13.00 h

El cuiner Pep Nogué dedicarà la seva secció del programa El suplement de Catalunya Ràdio, L’arca de Nogué, a “Terra i gust”, festa de l’alimentació sostenible. En directe des de la llosa de Sant Antoni.

Xerrada

Fermentacions salvatges. El terroir cerveser

Dissabte a les 14.00 h

La fermentació és un pas bàsic que es produeix durant la fabricació de la cervesa: els diversos gèneres o espècies dels llevats donen com a resultat cerveses diferents. L’Anton Sabariego, mestre cerveser, ens n’explicarà el procés.

Joc

Joc dels menús saludables

Dissabte de 16.30 a 18.30 h

Joc amb quatre menús setmanals susceptibles de ser enriquits per fer-los més saludables i sostenibles. Un cop els quatre participants hagin acabat, comentarem la seva selecció i explicarem els canvis necessaris. Els participants poden endur-se a casa el menú per posar-lo a la pràctica, i si l’encerten poden guanyar una moneda per degustar els productes de la fira.

Tast

L'apoderament dels productors locals

Dissabte a les 17.00 h

Xerrada i degustació amb productors; Joaquin Solé i les castanyes de Viladrau i Manel Marcè i els productes lactis de Peralada Mas Marcè.

Taller

Fem un planter d’hortalisses!

Dissabte de 16.30 a 18.30 h

Taller on aprendrem a fer un planter d'espècies hortícoles de temporada per cultivar-les després al nostre balcó, finestra o hort. A càrrec de Dúnia, entitat que cofinança projectes agroecològics locals per transformar el model de producció, distribució i consum d’aliments. 

Espectacle

Improshow

Dissabte de 17.00 a 18.00 h

Espectacle d’humor, original i interactiu, en què els actors surten a escena sense guió, i el públic decideix què passarà. A l’inici de la funció, el públic escriu una frase en una targeta i els actors creen damunt de l’escenari històries diferents.

Showcooking

La sostenibilitat ha entrat a les escoles d’hosteleria?

Dissabte a les 19.00 h

La gastronomia té l’oportunitat de convertir-se en una palanca d’impuls cap a la sostenibilitat, aprofitant la seva visibilitat com a sector clau, des del vessant econòmic, social i ambiental. Els alumnes del CETT ens ho demostraran al seu showcooking.

Showcooking

Collserola, biodiversitat al costat de Barcelona

Dissabte a les 19.00 h

Showcooking de l’equip del restaurant Green Leka, que dona importància als productes de proximitat —especialment del parc natural de Collserola–, a granel, de temporada, que respectin el benestar animal, que provinguin de la pesca o caça sostenible i que tinguin un baix impacte mediambiental.

25. set

Estand informatiu
Entitats alimentació sostenible
Entitats alimentació sostenible

Descobreix les entitats, deixa't sorprendre!

Diumenge de 12.00 a 14.30 h i de 16.30 a 20.00 h

Amb la presència d’Espai Consum Responsable, Agència de Salut Pública de Catalunya, Associació Vida Sana, Living Lab de Salut d’IrsiCaixa, Coòpolis - Cercle de Transició Agroecològica i Consum, IAAC (Projecte FoodSHIFT 2030), Solucions Socials Sostenibles SCCL Catering i Botiga Bon Cor. 

Tast

Un tast dels mercats de pagès a Barcelona

Diumenge de 13.00 a 14.00 h

Els mercats de pagès de Barcelona són espais que brinden l’oportunitat a la ciutadania de trobar productes eco, de proximitat i de temporada i fer una alimentació fresca i sana. Les productores locals portaran a “Terra i gust” una selecció dels seus productes.

Taller

Comencem a compostar?

Diumenge de 12.00 a 13.00 h

Taller participatiu per fer compostatge a casa. L’entitat Abono Km0 acompanya la transició cap a la sostenibilitat urbana, aprofundint en el canvi d'hàbits i donant solucions a la problemàtica del cicle de la matèria orgànica, impulsant la transformació a través de comunitats de compostatge.

Tast

Projectes cervesers artesans i cooperatius

Diumenge a les 14.00 h

La Cervesera del Poblenou, projecte cooperatiu de difusió de la cultura cervesera artesana, va ser el primer obrador de Barcelona a elaborar cerveses artesanes ecològiques. Jordi de Mier, mestre cerveser de Cerveses JK, ens explicarà l’experiència, i després farem un tast de cervesa.

Joc

L'oca sostenible

Diumenge de 12.00 a 14.00 h i de 16.30 a 18.30 h

Quatre equips participants lluiten per arribar el primer al final. Cada casella del tauler del joc de l'oca té una prova senzilla, relacionada amb la sostenibilitat, que han de resoldre tots els equips per continuar endavant. Al final del recorregut s’obté el reconeixement d'haver après coneixements sobre alimentació sostenible. A càrrec de Solucions Socials Sostenibles SCCL.

Taller

Fem salsa pesto amb plantes adventícies

Diumenge a les 16.30 a 18.30 h

Taller on parlarem de les plantes adventícies, les mal anomenades “males herbes”, i aprendrem a reconèixer les més comunes. A més, en prepararem una salsa tipus pesto deliciosa. A càrrec de  Zero Waste Bcn.

Tast

Tast de xocolata de comerç just amb els cinc sentits

Diumenge de 16.30 a 17.30 h

Vols saber d’on surt el cacau? Coneixes la significació del comerç just? En aquest tast de xocolates de comerç just aprofundirem en l’origen del cacau i la importància que aquest sigui de comerç just per a les famílies productores, la qualitat del producte i el medi ambient.

Contacontes

Amunt i avall, pageses cucs i alls

Diumenge de 17.00 a 18.00 h

Amunt i avall, pageses cucs i alls és un viatge ple de sorpreses, amb l’agricultora Jacinta com a protagonista, a través dels meravellosos misteris del sòl, en el qual descobrirem com la seva salut és també la nostra salut.

Showcooking

El Menú de les Estacions als restaurants

Diumenge a les 18.00 h

Showcooking on el xef de Slow Food Sergi de Meià demostrarà que una cuina sostenible és possible. El 2021, amb la Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible, Barcelona i l’AMB van impulsar el Menú de les Estacions, en què restaurants de tota la ciutat i rodalia oferien menús i plats amb els principis d’una alimentació sostenible i de temporada.

Recital

DesCivilización

Diumenge a les 19.00 h

La civilització occidental capitalista desapareixerà? La finitud de la vida al planeta terra és probable o segura? Quin futur ens espera? A partir d’aquestes preguntes, Sílvia Tomàs i Gustavo Duch hi donen resposta en el seu recital DesCivilización: és temps de poesia.

Què podràs tastar?

A l’espai de gastronomia podràs trobar-hi una oferta variada de productes, plats, tapes i begudes elaborats amb productes ecològics, de proximitat i de temporada. D’aquesta manera, tenen cura de la salut del planeta sense deixar de banda el plaer del bon menjar.

Imatge

Falafel, tahina d’herbes i tzatziki | BISTROT LEVANTE

Falafel de cigrons amb tahina d'herbes, salsa tzatziki i col confitada. Opcions: vegetariana - opció vegana sense tzatziki. Al·lèrgens: gluten, llet 

La puntuació ambiental de la recepta de falafel, tahina d’herbes i tzatziki, del restaurant Bistrot Levante, és de 8,8 punts.

Imatge

Panalena | CASA AMÀLIA 1950

Albergínia de Can Fisas a la brasa, sobrassada de Cal Rovira (Sagàs), tempura cruixent i mel de la bresca de Mas Buret (El Saló). 

La puntuació ambiental de la recepta de panalena mallorquina, del restaurant Casa Amàlia 1950, és de 9 punts.

Imatge

Pad thai amb ou fregit eco | CASA XICA

Pad thai amb verdures ecològiques i ou fregit ecològic (opció vegetariana). Al·lèrgens: cacauets, soja

La puntuació ambiental de la recepta de pad thai amb ou fregit eco, del restaurant Casa Xica, és de 9 punts.

Imatge

Entrepà de galta, mascarpone i col | CONTRACORRENT

Entrepà de galta esmicolada, formatge mascarpone, gremolata i col fermentada. Al·lèrgens: gluten, peix, llet, api 

La puntuació ambiental de la recepta d’entrepà de galta, mascarpone i col, del restaurant Contracorrent, és de 9,5 punts.

Imatge

Braves de El Filete | EL FILETE RUSO

Patates braves tallades a mà amb salsa allioli i oli picant. Opció vegetariana - sense gluten. Al·lèrgens: lactosa, all 

La puntuació ambiental de la recepta Braves del Filete, del restaurant El Filete Ruso, és de 9,8 punts.

Imatge

Duet de tacos del Green Leka | GREEN LEKA

Taco de cabrit, maionesa de chimichurri i raves encurtits / Taco de mongetes del ganxet i salsa guasacaca. Al·lèrgens: ou

La puntuació ambiental de la recepta de duet de tacos, del restaurant Green Leka, és de 9,5 punts.

Imatge

Hamburguesa Heisenberg de vedella eco | HAPPY FOODS

Hamburguesa de vedella femella ecològica de parts nobles del Pirineu amb pa de Jordi Morera, formatge emmental, brots verds, tomàquet confitat, ceba confitada, germinats de porro i salsa especial Heisenberg. Al·lèrgens: gluten, sèsam

La puntuació ambiental de la recepta d’hamburguesa Heisenberg de vedella eco, del restaurant Happy Foods, és de 9,5 punts.

Imatge

Pa marroquí amb verdures escalivades, romesco i formatge de cabra | MESCLADÍS

Pa casolà amb farina ecològica, verdures d’El Tros d’Ordal i formatge de cabra de Mas Claperol. Vegetarià (opció vegana sense el formatge). Al·lèrgens:  gluten, lactis, fruita seca.

La puntuació ambiental de la recepta de pa marroquí amb verdures escalivades, romesco i formatge de cabra, del restaurant Mescladís, és de 9,8 punts.

Imatge

Porros amb salsa Ravigote | MONOCROM

Porros a baixa temperatura amb salsa Ravigote. Vegetariana. Al·lèrgens: ou

La puntuació ambiental de la recepta de porros amb salsa Ravigote, del restaurant Monocrom, és de 9,5 punts.

Imatge

Pa brioix mar i terra | PAPAGAYO

Pa brioix amb sardines, llamàntol i verduretes de temporada. Al·lèrgens: gluten, lactis, peix, marisc

La puntuació ambiental de la recepta de pa brioix mar i terra, del restaurant Papagayo, és de 9 punts.

Imatge

Pollastre Valls | PIEL DE GALLINA

Pollastre de corral fregit, salsa romesco, porro fregit, julivert i cruixent d'avellanes DO Reus. Al·lèrgens: gluten, fruita seca, sulfits

La puntuació ambiental de la recepta de pollastre Valls, del restaurant Piel de Gallina, és de 9,3 punts.

Imatge

Focaccia d'albergínia blanca i salsa de pebrots escalivats | RASOTERRA

Focaccia casolana farcida d'albergínia blanca rostida, crema de pebrots escalivats, cirerols fermentats i ruca. Vegà - Al·lèrgens: gluten

La puntuació ambiental de la recepta de focaccia d’albergínia blanca i salsa de pebrots escalivats, del restaurant Rasoterra, és de 10 punts.

Imatge

Pinsa romana | XEMEI

Pinsa romana amb carbassa, ricotta i cansalada. Al·lègens: gluten

La puntuació ambiental de la recepta de pinsa romana, del restaurant Xemei, és de 8,8 punts.

Imatge

Piadina, botifarra de perol i ceba tendra a la planxa | ZAZA, CUINA I VI

Piadina artesanal, botifarra de perol de Can Rovira i ceba tendra de Can Fisas a la planxa. Al·lèrgens: gluten, lactosa

La puntuació ambiental de la recepta de piadina, botifarra de perol i ceba tendra a la planxa, del restaurant Zaza, és de 9,3 punts.

Imatge

Begudes ecològiques i de proximitat 

Tasteu els vins de l’Olivera Cooperativa, la kombutxa de Bioma Kombutxa i les cerveses artesanes de Kibus, l’Estupenda, La cervesera del Poblenou i les Clandestines de Montferri, de la mà de Barcelona Beer Festival.

Imatge

Els productors del Mercat de la Terra 

Espigoladors: tast dels seus productes amb aliments reaprofitats. Cal Fusteret: tast de les seves carns ecològiques i elaborats. Pinullet Queseria Urbana: tast de formatges de vaca amb llet ecològica Col·lectiu XOOC: tast d’olis dels productors L’Olivera, Degustus i Peccatum7

Què podràs escoltar?

L’escenari “Terra i gust” acollirà propostes musicals variades per a cada moment del dia. Al migdia tindrem música que convida a gaudir d’un vermut a l’aire lliure i al vespre sonaran ritmes més potents que ens faran ballar com el funky-jazz o el rock’n’roll.

Big Menú

Divendres 23. De 22.00 a 23.00 h

Aquesta banda barcelonina és capaç de muntar un espectacle que us farà ballar sense parar. Cuinen la seva música barrejant elements com el jazz i el hip-hop, el R&B i l'omplen amb una música enèrgica i plena de ritme on no falten ni l'humor ni el sarcasme.

Guillem Roma i Alessio Arena

Dissabte 24. De 13.00 a 14.30 h

Sons del Mediterrani, dels Balcans i d'Amèrica Llatina conflueixen en la música fresca, original, lliure d'etiquetes i fórmules estandarditzades de Guillem Roma, que tornarà a treballar en algunes de les cançons, amb Alessio Arena, músic i escriptor napolità.

Bab L’Bluz: Nayda!

Dissabte 24. De 22.00 a 23.30 h

Si combineu els ritmes clàssics de la música gnawa amb música berber de l’Atles marroquí, uns tocs de funk i rock psicodèlic, haureu trobat la recepta sonora (l’anomenen sovint blues àcid del Magrib) que ha fet famosos aquesta banda de músics francesos i marroquins.

Rivolta

Diumenge 25. De 13.00 a 14.30 h

Els tres músics que ens acompanyaran són italians de Barcelona. Fan reviure temes immortals de la música del seu país i, especialment, cançons dels anys cinquanta i seixanta en actuacions carregades de bon humor, connexió amb el públic i del millor swing a la italiana.

Koko-Jean & The Tonics

Diumenge 25. De 22.00 a 23.30 h

Aquesta banda ve disposada a sacsejar els escenaris amb un rock-soul d’una potència aclaparadora. Veniu a escoltar-los interpretar Shaken & Stirred, el seu disc amb unes crítiques que el posen pels núvols, inclou dotze cançons, entre temes nous i alguna versió.

Per què terra i gust és sostenible?

GASTRONOMIA
L’oferta gastronòmica de Terra i Gust és elaborada amb productes de temporada, de proximitat i ecològics.

LES PETITES PRODUCTORES
Apostem per l’agricultura local i la conservació del territori com a referent diferenciador, donem suport i promocionem els petits productors de proximitat, compromesos amb el seu entorn.

FOMENTEM L’ECONOMIA LOCAL
Els col·laboradors i serveis externs (web, disseny, fotògrafs,...), són autònoms i petites pimes del territori.

REDUCCIÓ DELS MATERIALS GRÀFICS PLÀSTICS EN LA FIRA
Les impressions del 90% del material gràfic de la fira es realitzen en cartró reciclat, reduint el plàstic per un material que a més de ser reciclat, permet el reciclatge.

MOBILIARI
El mobiliari és de fusta recuperada, evitem al màxim el plàstic.

 

Llegeix més

PLATS DE FUSTA DE BAGASSA
Els plats són biodegradables, ja que s’obtenen dels sobrants de la canya de sucre. 

COBERTS
Utilitzem coberts fabricats amb plàstic ecològic sense petroli, amb CPLA o RCPLA, totalment biodegradables. 

TOVALLONS
Oferim tovallons fabricats amb cel·lulosa reciclada, que segueix un procés de producció respectuós amb el medi ambient.

PERSONAL
Contractem personal procedent d’escoles d’hostaleria i d’escoles de formació que treballen amb col·lectius en risc d’exclusió social.

Tanca
Ajuntament de Barcelona
  • Accessibilitat
  • Avís legal