Pie de préssec
Ingredients:
Cassoleta
- 100 g de sucre llustre
- 200 g de mantega
- 300 g de farina de rebosteria
- 1 pessic de sal
- 2-3 g essència de vainilla
Crema d’ametlles cuita (frangipane)
- 100 g ous
- 100 g sucre
- 100 g pols d'ametlla
- 100 g mantega
- 1 g canyella en pols
Elaboració cassoleta:
1
Barregeu el sucre amb la mantega tova.
2
Afegiu-hi la farina i la sal fins que quedin ben incorporades.
3
Deixeu reposar la massa a la nevera unes hores.
4
Estireu la massa amb un corró i folreu la cassoleta.
Elaboració crema d'ametlles cuita:
1
Barregeu el sucre amb la mantega tova.
2
Afegiu-hi els ous i posteriorment la pols d’ametlla
3
Afegiu els frangipanes a la base de la cassoleta
4
Peleu i talleu a trossos un parell de préssecs i repartiu-los per tota la cassoleta
5
Cobriu-los amb tires de massa de cassoleta tal com es veu a la imatge
6
Coeu-ho tot junt a 170 °C durant 12-15 minuts aprox.