Panellets de moniato
Ingredients:
- 100 g de moniato cuit
- 200 g de farina d’ametlla
- 200 g de sucre
- 30 g de clara d’ou
- 1 ou
- 1 rovell d’ou
- 100 g de pinyons
Elaboració:
1
Barregeu el moniato cuit, la farina d’ametlla, el sucre i la clara d’ou. Un cop ben mesclat, tapeu-ho i reserveu-ho a la nevera un dia sencer.
2
Un cop passades 24 hores, traieu-ho de la nevera i feu-ne boletes d’uns 15-20 g.
3
En un plat, bateu l’ou i en un altre poseu-hi els pinyons. Arrebosseu les boles amb l’ou i després amb els pinyons. Aneu-les posant en una placa de forn amb paper sulfuritzat.
4
Pinteu-les amb rovell d’ou i enforneu-les 10 min a 220-240 ºC fins que agafin un color daurat.
Al·lèrgens:
fruita seca.