Panellets de moniato

Ingredients:

  • 100 g de moniato cuit
  • 200 g de farina d’ametlla
  • 200 g de sucre
  • 30 g de clara d’ou
  • 1 ou
  • 1 rovell d’ou
  • 100 g de pinyons

Elaboració:

1

Barregeu el moniato cuit, la farina d’ametlla, el sucre i la clara d’ou. Un cop ben mesclat, tapeu-ho i reserveu-ho a la nevera un dia sencer.

 

2

Un cop passades 24 hores, traieu-ho de la nevera i feu-ne boletes d’uns 15-20 g.

 

3

En un plat, bateu l’ou i en un altre poseu-hi els pinyons. Arrebosseu les boles amb l’ou i després amb els pinyons. Aneu-les posant en una placa de forn amb paper sulfuritzat.

 

4

Pinteu-les amb rovell d’ou i enforneu-les 10 min a 220-240 ºC fins que agafin un color daurat.

 

Al·lèrgens:

 fruita seca.