Teresa Carles

Chef in charge

Influenciada per la formació rebuda en cuina catalana tradicional i familiar, la Teresa es llança als fogons amb un objectiu clar: utilitzar els millors productes de les terres de la seva família a Algerri (Lleida) per crear receptes tan saboroses com les de les seves àvies i la seva mare, però encara més sanes i naturals. Les ganes de conèixer més la porten a viatjar per Europa i els Estats Units, analitzant les variants de la cuina vegetariana. A més d’experta en cuina de productes vegetals i naturals durant més de quaranta anys, és també autora de llibres destacats com La cuina del cel, receptes de cuina vegetariana, i té una dilatada experiència en l’assessorament en la creació d’altres restaurants saludables.
Teresa Carles Healthy Foods és un grup de restauració i alimentació saludable. Va començar la seva activitat el 1979, innovant en el món de l’alimentació saborosa, sana i sostenible, i avui té més de 250 professionals, 8 restaurants i un obrador de més de 6.500 m², a més d’un equip propi d’R+D que treballa per millorar la vida de les persones i contribuir a un món més sa, feliç i sostenible. Entre altres reconeixements, s’ha convertit en la primera companyia d’hostaleria i alimentació espanyola a aconseguir la certificació B Corp. A través de la marca Flax & Kale, el grup pretén transformar el món de l’alimentació plant-based. A dia d’avui, produeix i comercialitza la gamma més completa de carns i formatges plant-based, així com kombutxa, plats preparats i sucs cold-pressed, entre altres productes innovadors i saludables.

 

Imatge

AddThis