Segueix-nos en línia
Inauguració de la Setmana Ciutadana de l’Alimentació Sostenible
Creació i gestió d’un banc de llavors. Tothom pot tenir un banc de llavors
Diàleg entre Vanesa Freixa i Joan Rieradevall
Presentació de “Repoblem”
El repte de l'hort comunitari
Flors i abelles. La vida en joc
Cinturó agrari metropolità: quan la ciutat es fa responsable del que menja
Presentació de l’exposició temporal “Alimentar Barcelona, ciutat, proveïment i salut”
Les arrels medievals del patrimoni gastronòmic català
Alimentació, sostenibilitat i ciutat. Un recorregut històric
Cuines de Barcelona: Des del Pla Cerdà fins a les Jornades Catalanes de la Dona
Vanesa Muela “de Raíz”. Música tradicional
Degustació: Viatge en el temps a través de la gastronomia
Patrimoni gastronòmic i sostenibilitat
Creem xarxes d’aprofitament alimentari als barris. Presentació de la Guia per crear una xarxa d’aprofitament alimentari comunitària