Marta Gil Adelantado

Cuinera i fundadora del catering All Verd

L’amor per la cuina li ve de lluny. Sempre li han agradat els fogons.

La cuina que fa està basada en cereals, llegums, verdures i proteïna vegetal, combinada amb peix, preferiblement salvatge. Sempre amb productes de proximitat i de temporada.

Ha estudiat dietètica naturista y dietoteràpia a l’Institut Roger de Llúria, dirigit per la doctora Olga Cuevas, i ha fet pastisseria tradicional a Espai Sucre i diferents cursos de cuina natural amb Mercè Brunés i Isabel Celma.

Està convençuda que l’acte de cuinar i transformar un aliment per posar-lo a taula és un acte màgic. Aquesta màgia es nodreix de l’energia que posem en fer-ho i la pròpia del producte que hem triat. Per aquest motiu és tan important que sigui un aliment sencer, com gra integral, per exemple, i verdures de temporada. Aliments de qualitat, frescos i plens de vida. Quan es fa amb la màxima voluntat i amor, el resultat serà que ens harmonitzi, i que ens sentim feliços i saludables.

L’any 2013 va fundar ALL VERD. Fan caterings per a pauses en jornades de feina i reunions a empreses públiques i privades, esdeveniments i entregues de menjar cuinat vegetarià setmanals a particulars i tallers de cuina personalitzats. Sempre amb producte ecològic i de proximitat.

Col·laboren amb el doctor Jorge Pérez Calvo, ajudant els seus pacients a dur a terme les dietes personalitzades de cuina energètica.

Fan assessorament i estilisme gastronòmic a TV3, col·laborant amb el departament d’ambientació per presentar els àpats que surten a les escenes de la sèrie Com si fos ahir i amb el departament de màrqueting, per exemple, amb l’última promoció de la nova temporada de tardor, fent el menjar que suposadament cuinen els presentadors i presentadores de la casa.

Imatge