Vés al contingut
Segueix-nos en línia
Inauguració de la Setmana Ciutadana de l’Alimentació Sostenible
Creació i gestió d’un banc de llavors. Tothom pot tenir un banc de llavors
Diàleg entre Vanesa Freixa i Joan Rieradevall
Presentació de “Repoblem”
El repte de l'hort comunitari
Flors i abelles. La vida en joc
Cinturó agrari metropolità: quan la ciutat es fa responsable del que menja
Presentació de l’exposició temporal “Alimentar Barcelona, ciutat, proveïment i salut”
Les arrels medievals del patrimoni gastronòmic català
Alimentació, sostenibilitat i ciutat. Un recorregut històric
Cuines de Barcelona: Des del Pla Cerdà fins a les Jornades Catalanes de la Dona
Vanesa Muela “de Raíz”. Música tradicional
Degustació: Viatge en el temps a través de la gastronomia
Patrimoni gastronòmic i sostenibilitat
Creem xarxes d’aprofitament alimentari als barris. Presentació de la Guia per crear una xarxa d’aprofitament alimentari comunitària
Descobreix el Pont Alimentari. Menys malbaratament, més solidaritat
Projecte: “Comparteix el menjar”
Què? Quan? Com? Qüestionem-nos l’alimentació!
La salut i l’alimentació no són un negoci: com revertim les desigualtats socials?
Alimentació i justícia social. Com es pot fer la transició cap a la sobirania alimentària
La cuina i la lluita dels drets socials a través de la història
Alimenta Barcelona. Nou model d’alimentació social
Alimentació i drets socials
Aigua per a la vida. Missatge del relator especial de l’ONU sobre el dret a l’aigua potable i al sanejament
Digues el que menges i calcula el que emets
L’eficiència energètica a la cuina: un ingredient clau per avançar cap a una alimentació sostenible. Taller de cuina de baix consum energètic
Alimentació baixa en emissions de CO2-eq. El cicle de vida dels aliments i la seva petjada de carboni
Diàleg entre Vandana Shiva i Esther Vivas
Conflictes socioambientals del sistema alimentari a Catalunya
Peix de proximitat, pescadors de la Barceloneta. Com consumir peix de proximitat de manera sostenible i responsable
Agricultura i alimentació als espais metropolitans: el Parc Agrari del Baix Llobregat
Diàleg entre Nahuel Levaggi i Carles Soler
El salt d’escala en la distribució i el consum d’aliments ecològics i de proximitat